Mix & Match bijeenkomst – gezondheidszorg

Post Image

Oproep voor gezondheidszorg of ondernemers in de gezondheidszorg om hun vraagstelling te pitchen.

Op maandagmiddag 14 december houdt de Kamer van Koophandel een Mix & Match bijeenkomst rondom Health. Een zogenaamde cross-over vanuit de gezondheidszorg en de creatieve industrie.

In het eerste deel van de bijeenkomst wordt duidelijk hoe de creatieve industrie kan samenwerken met de gezondheidszorg om veranderingen in deze sector vorm te geven. Tevens zullen de trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorg naar voren worden gebracht. Waar moet je dan aan denken? Hoe ga je hiermee om?

In het tweede deel van de bijeenkomst kunnen ondernemers of medewerkers uit de gezondheidszorg een vraag inbrengen, waarbij de creatieve industrie kan meedenken aan eventuele oplossingen. We eindigen met een hapje en drankje om met elkaar na te praten of verder contacten te leggen.
Heeft u een vraag waar de creatieve industrie mee kan denken aan een oplossing, dan kunt u deze tijdens de bijeenkomst voorleggen aan de deelnemers.

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar juully.ruyters@kvk.nl of julia.foekema@kvk.nl

Voor een verslag van zo’n eerder gehouden bijeenkomst zie: http://www.clicknl.nl/media-ict/2014/12/17/mix-match-creatieven-ontmoeten-zorg-professionals/