Zorg Innovatie Award 2016

Post Image

iZovator reikt op zaterdagmiddag 19 maart a.s. de Zorg Innovatie Award 2016 uit. Met de Award zetten zij zich in om de beste innovatie voor de zorgeconomie te vinden en te steunen.

Iedereen kan mee doen en een product, dienst of idee inzenden. Let wel, de inzending moet vernieuwend zijn, in dienst staan van de zorgeconomie in de Gooi en Vechtstreek, op te schalen zijn en efficiëntie binnen de zorgsector bevorderen. Uit alle inzendingen strijden circa 5 finalisten voor een deskundige jury om de beste innovatie. De jury beoordeelt de ideeën van de genomineerden op basis van innovatie, schaalbaarheid, doelmatigheid en praktische uitvoerbaarheid op korte termijn.

De samenstelling van de jury voor de Zorg Innovatie Award 2016 bestaat onder andere uit:
– Jeroen Crasborn, Senior adviseur zorgstrategie bij Achmea divisie Zorg & Gezondheid
Linze Dijkstra, Partner bij Health Innovations
Danielle Poels, Lecturer/trainer bij de Hogeschool Utrecht opleiding Management in de Zorg
Eline van Slobbe Bijlsma, intensivist bij Tergooi.

De winnaar ontvangt, naast de eer, een bijdrage van € 1.000,- om de winnende innovatie ten uitvoer te brengen. Daarnaast wordt er gedurende een jaar veel exposure en begeleiding geboden via het netwerk van iZovator.

 

Denk je dat je het meest innovatieve product, dienst of idee hebt? Schrijf je dan hier snel in, want aanmelden kan tot maandag 22 februari a.s. Heb je zelf geen innovatief idee maar wil je wel bij dit evenement aanwezig zijn? Schrijf je dan hier gratis in!

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.izovator.nl